Μια αποκάλυψη σχετικά με τους λόγους του χωρισμού του Ορέστη Τζιόβα και της Κατερίνας Παπουτσάκη έκανε η Χριστίνα Πολίτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» την Τρίτη.

«Έχεις μια φίλη, μια κοπέλα που έχετε ένα μαγαζί μαζί» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Χρήστο Φερεντίνο, που έχει ανοίξει μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη το μπαρ «Nueva Trova» στο Μοναστηράκι. «Άκουσα κάτι και θέλω να το πούμε εδώ, στο τραπέζι» συνέχισε η Χριστίνα Πολίτη, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε: «Πρόσεχε τι θα πεις».

«Εγώ άκουσα ότι, ενώ αυτή η κοπέλα φαίνεται ότι όλο αυτή βρίσκει κάποιον άλλο, απίστησε το ταίρι της» εξήγησε η Χριστίνα Πολίτη, και με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ρωτάει αν όντως αναφέρεται στην Κατερίνα Παπουτσάκη, πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι εκείνος έκανε την απιστία, γι’ αυτό χώρισαν. Ενώ όλοι καταλογίζουν στην Κατερίνα ότι αμέσως βρήκε κάποιον και αντικατέστησε τον Ορέστη, εγώ άκουσα ότι ο Ορέστης ήταν αυτός που έκανε την “κουτσουκέλα”».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Φερεντίνος, αν και αρχικά δεν φάνηκε να θέλει να μιλήσει για το θέμα, στη συνέχεια σχολίασε: «Ο Ορέστης περνάει το δικό του ζόρι. Αυτό έχω να πω εγώ. Όταν ευθύνεσαι και έχεις λερωμένη τη φωλιά σου -το έχω πάθει κι εγώ αυτό σε χωρισμούς- όταν φταις, περνάς μεγαλύτερη δυσκολία».

«Άρα φταίει! Το είπες!» φώναξε η Σίσσυ Χρηστίδου, και ο συμπαρουσιαστής της απάντησε: «Το ρεπορτάζ το λέει και νομίζω ότι και ο ίδιος, αν τον ρωτήσουμε, αυτό θα πει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook