Συνεχίζεται η σειρά πρακτικών σεμιναρίων ψηφιακού τουρισμού για τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχειακές & τουριστικές επιχειρήσεις και μεμονωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από την εταιρεία συμβούλων τουρισμού AbouTourism Destination Consultants και την εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων ψηφιακού τουρισμού, E-TOURISM FRONTIERS, μετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Εκπρόσωποι φορέων και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται σε θέματα τουρισμού και ψηφιακών εφαρμογών, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν πρακτικές συμβουλές σχετικά με την ψηφιακή τουριστική τους παρουσία και συγκεκριμένα σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) και πολυμεσικών εφαρμογών, τη διαχείριση & ασφάλεια περιεχομένου, τη διαχείριση κρίσεων στο διαδίκτυο, την ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών και την προώθηση των πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικών καναλιών διανομής, τις σύγχρονες τάσεις στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα μεταξύ άλλων αντικειμένων.

Το επόμενο πρακτικό σεμινάριο Ψηφιακού Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2011, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα «Καστελάκη», οδός Κορωναίου 9), σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου και με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου. Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν ομιλητές από Expedia & TripAdvisor.
Χορηγός Τεχνολογίας: EyeWide e-Services. Χορηγοί Επικοινωνίας: FlashΝews.gr, LTC News.

Το E-Tourism Seminars Roadshow έχει διαμορφωθεί ειδικά για τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχειακές & τουριστικές επιχειρήσεις και μεμονωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από την εταιρεία συμβούλων τουρισμού AbouTourism Destination Consultants και την εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων και workshops ψηφιακού τουρισμού, E-TOURISM FRONTIERS.
Διαδραστικές πρακτικές εκπαιδευτικές ενότητες για να μάθετε πως να:

• Αναπτύξετε στρατηγικές e-Marketing για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησης σας!
• Βελτιώσετε, να αναβαθμίσετε η ακόμα και να αναδιαμορφώσετε πλήρως την ιστοσελίδα σας!
• Χρησιμοποιήσετε το Facebook, Twitter, Βlogs και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησης σας!
• Χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες, τα σχόλια, τις φωτογραφίες και τα videos των πελατών/επισκεπτών σας ως εργαλεία marketing!
• Αναπτύξετε και να χρησιμοποιήσετε εύκολα πολυμεσικές εφαρμογές-multimedia-!
• Χειριστείτε αποτελεσματικά online κρατήσεις και πληρωμές!
• Διαμορφώσετε ένα ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας γύρω απο την ψηφιακή σας παρουσία!
• Σχεδιάσετε και προετοιμαστείτε για τις σύγχρονες mobile & geo-location εφαρμογές!

Πρόγραμμα διάρκειας 1.5 ημέρας ΜΟΝΟ για €175/ άτομο ή €150/άτομο για τα μέλη της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και του IFITT Greek Chapter και τους συνδρομητές του δικτυακού τόπου LTC News καθώς και του Flashnews.gr. Ειδικές Τιμές για κρατήσεις από 2 άτομα και πάνω. (Συμπεριλαμβάνεται αντίτυπο του Νέου Εκπαιδευτικού Βιβλίου ''THE E-TOURISM FRONTIERS GUIDE TO ONLINE TOURISM'' καθώς και Βεβαίωση Παρακολούθησης).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα ενώ θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι ομιλητές από Expedia & TripAdvisor.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
• Στελέχη Τουριστικών Οργανισμών & Τοπικής Αυτοδιοίκησης
• Στελέχη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Μικρών Καταλυμάτων
• Τουριστικά Γραφεία και άλλες υπηρεσίες τουριστικού τύπου
• Επαγγελματίες στους τομείς της Τεχνολογίας και του Μαρκετινγκ.
• Σπουδαστές Τουριστικών Σχολών
• Bloggers, Media, Content Generators

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επικεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του σεμιναρίου ή απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-89 41 610 (υπεύθυνη ενημέρωσης κ. Νταίζη Μοδιάνο, [email protected])

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr