Δέκα Αμερικανοί αξιωματικοί θα σκοτωθούν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αν οι ΗΠΑ δολοφονήσουν έναν Ιρανό αξιωματικό, προειδοποίησε χθες ο Ιρανός στρατηγός Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, απαντώντας σε μία πρόταση που είχαν κάνει Αμερικανοί στρατιωτικοί για τη δολοφονία ιρανών αξιωματικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Fars.

\”Μία χούφτα Αμερικανοί χωρίς μυαλό που φαίνεται να πάσχουν από Αλτσχάιμερ απειλούν να δολοφονήσουν τους αξιωματικούς των Φρουρών της Επανάστασης\”, δήλωσε ο Χατζιζαντέχ, διοικητής της αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με το πρακτορείο.

\”Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους Αμερικανούς αξιωματικούς που βρίσκονται στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και σε άλλες χώρες της περιοχής. Αν δολοφονήσετε έναν δικό μας, θα δολοφονήσουμε δέκα δικούς σας\”, πρόσθεσε. Αμερικανοί στρατιωτικοί είχαν δηλώσει στα τέλη Οκτωβρίου ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να δολοφονήσουν αξιωματικούς των Φρουρών της Επανάστασης. \”Γιατί να μην τους δολοφονήσουμε; Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δολοφονήσει περίπου χίλιους δικούς μας. Γιατί δεν τους δολοφονούμε; Δεν υπονοώ μία στρατιωτική δράση, δεν υπονοώ μυστικές επιχειρήσεις\”, δήλωσε ο Τζαν Κίνι, πρώην διοικητής του στρατού ξηράς των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook