Τι κι αν όλο το πρόγραμμα του Mega είναι έτοιμο για να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας από Δευτέρα; Τι κι αν όλες σχεδόν οι παραγωγές βρίσκονται ,ήδη, στο στούντιο και ετοιμάζουν τα επόμενα... ολόφρεσκα επεισόδια που θα δούμε προσεχώς μέσα από το Μεγάλο Κανάλι;

Σύμφωνα με το Tlife, ο Στέλιος Παρλιάρος βρίσκεται ακόμα στο... περίμενε ! Ναι, ο... μάγος της σοκολάτας αναμένει ακόμα στο ακουστικό του, για το πότε οι υπεύθυνοι του Mega θα του πουν το μεγάλο "πάμε", για να ξεκινήσει τα γυρίσμστα του νέου κύκλου εκπομπών των "Γλυκών Αλχημειών" του !

Οι Megaλικοί υποστηρίζουν πως η εκπομπή έχει πάρει το "πράσινο φως" και πως δεν τίθεται θέμα του να μην βγει στον αέρα, όμως, επειδή αποφάσισαν να κάνουν μία οικονομία επεισοδίων και να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους περί τις αρχές - μην σας πω δηλαδή και περί τα μέσα - του Δεκέμβρη, είπαν να αργήσει και ο Στέλιος Παρλιάρος να πιάσει... δουλειά, μιας και δεν υπήρχε κανένας λόγος λέει, να ξεκινήσει γυρίσματα από τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη, αφού η φετινή πρεμιέρα του είχε μετακομίσει για Δεκέμβρη !