Βουτιά στον Γενικό Δείκτη και ρευστοποιήσεις προκαλεί η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σε ότι αφορά την κυβέρνηση της χώρας αφού έχουν περάσει τρεις ημέρες από την Κυριακή και παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις και διαρροές δεν έχει κλειστεί συμφωνία ούτε για τον μεταβατικό πρωθυπουργό.

Ανοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, σύμφωνα με δημoσίευμα στο protothema.gr, αφού υπάρχει μια μικρή αισιοδοξία περί παραίτησης του Μπερλουσκόνι στην Ιταλία. Η Φρανκφούρτη σημειώνει άνοδο 1,3%. Κέρδη 0,93% στο Παρίσι και 0,37% στο Λονδίνο. Στα 1,3782 δολάρια το ευρώ σημειώνει οριακή πτώση. Στις 773 μονάδες διαμορφώνεται ο Γενικός Δείκτης καταγράφει πτώση 0,80%.

Πτώση 2,30% για την Εθνική στα 2,12 ευρώ. Ρευστοποιήσεις στην Eurobank με 4,46%. Πάνω από 3% η πτώση σε Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς. Για τρίτη ημέρα οι κυπριακές τραπεζικές μετοχές χάνουν πάνω από 1,5% καθώς η αύξηση της Τράπεζας Κύπρου και το νομοσχέδιο περί κρατικοποίησης των τραπεζών στην Κύπρο πιέζουν τους τίτλους. Στον εικοσάρη κέρδη 1,3% εμφανίζει μόνο η ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook