Οι φίλοι και θαυμαστές του αργεντίνικου tango θα έχουν μια ευκαιρία να απολαύσουν και να εντρυφήσουν στον αγαπημένο τους χορό, συμμετέχοντας σε μια πρωτοποριακή ιδέα.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά στα Χανια, και για μια ολόκληρη ημέρα , μαθήματα, σεμινάρια, εισαγωγή στο tango για αρχάριους, γνωριμία με προχωρημένες τεχνικές για νέους μαθητές, αλλά και practica και milonga, για όσους ασχολούνται ήδη.

Ολα αυτά συν μπουφέ με λιχουδιές καφέδες και γλυκά, συνιστούν την καλύτερη επιλογή του Σαββατιάτικου απογεύματος.

Αυτό το απολαυστικό οκτάωρο tango σας παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα και δραστηριότητες θέλετε (ή αντέχετε),και είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσετε μια γερή ώθηση στο tango σας ώστε να περάσετε στο “επόμενο επίπεδο”

Γνωρίστε τους συγχορευτές σας, ανταλλάξτε απόψεις, μάθετε νέες τεχνικές , ξεσκονίσετε τις παλιές σας ,ή απλά χαλαρώστε με αγαπημένη μουσική, μάτε, καφέ και λιχουδιές.

Πως λειτουργεί η ιδέα του SaturdayTangoBoost

Ειναι απλό. Απο τις 15:00 και μετά,ανεξαρτήτως επιπέδου δεξιοτήτων και εμπειρίας, είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα, είτε είστε απο “τους παλιούς”, θα είμαστε εκεί για να απαντάμε απορίες, να προτείνουμε φιγουρίτσες και ιδέες για το πως μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με την μουσική των σημαντικότερων δημιουργών tango.

Γενικό πλαίσιο προγράμματος

15:00-16:00 Carlos Di Sarli

16:00-17:00 Juan D \’Arrienzo

17:00-18:00 Francisco Canaro Milongas & Tangos

18:00-19:00 Osvaldo Pugliese

19:00-23:00 practica & milonga

Δείτε το video με Χανιώτες Protangonistas

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook