Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και μέχρι την Τετάρτη (16/11).

Ανάμεσα στις επιλογές του κ. Τσάνα, βρίσκονται και τέσσριες ποδοσφαιριστές από την Κρήτη. Πρόκειται για τους τρεις της ομάδας Κ20 του Παναθηναϊκού, Χρήστο Κασαπάκη, Νίκο Κουσίδη και Νίκο Μαρινάκη, αλλά και για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη του Εργοτέλη, που το περασμένο καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας.

Οι προπονήσεις θα γίνουν την Δευτέρα (14/11) στις 16.30, την Τρίτη (15/11) στις 10.30 και στις 16.30 και την Τετάρτη (16/11) στις 11.30.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Ρουγκάλας Κωνσταντίνος, Λυκογιάννης Χαράλαμπος, Διαμαντάκος Δημήτριος (Ολυμπιακός), Μπουγαΐδης Μαυρουδής (ΑΕΚ), Κασαπάκης Χρήστος, Κουσίδης Νικόλαος, Φουρλάνος Σπύρος, Μαρινάκης Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Γιανιώτας Ιωάννης, Κατίδης Γεώργιος (Άρης), Μπουχαλάκης Αντρέας (Εργοτέλης), Τσιντώτας Παναγιώτης (Πιερικός), Γκαλίτσιος Αλέξανδρος (Λάρισα), Κολοβός Δημήτριος, Μπούζας Βασίλειος, Κούρος Αλέξανδρος (Πανιώνιος), Ράνος Αντώνιος (Ξάνθη), Μπακασέτας Αναστάσιος (Αστέρας Τρίπολης), Πέλκας Δημήτριος, Σταφυλίδης Κώστας, Μελισσάς Νικόλαος (ΠΑΟΚ), Αυγενικού Μιχάλης (Διαγόρας Ρόδου).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook