Μια περίεργη ιστορία που σίγουρα δεν τιμάει τους πρωταγωνιστές του αλλά και την ομάδα που ανήκουν συνέβη την Τρίτη το βράδυ όπου δύο μπασκεμπολίστες του ΟΦΗ συνελήφθησαν από την Αστυνομία για υπερβολική χρήση αλκόολ.

Πιο συγκεκριμένα ο ένας εξ΄αυτών διασκέδαζε σε νυχτερινό μπαρ του Ηρακλείου όπου κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του μπάρ να τον βγάλουν εκτός του μαγαζιού μετά από μια φασαρία που δημιούργησε. Ο νεαρός μπασκεμπολίστας του ΟΦΗ όμως ήταν εκτός ελέγχου και κάλεσε για βοήθεια έναν συμπαίκτη του που κατέφθασε στο μαγαζί έχοντας στην κατοχή του μια απομίμηση όπλου.

Την ίδια ώρα όμως έφθασε στο εν λόγω μπαρ και η Αστυνομία που κάλεσαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού η οποία και συνέλαβε τους δύο μπασκεμπολίστες περνώντας τους χειροπέδες και οδηγώντας τους στο Αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου όπου πέρασαν τη νύχτα τους.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε τι θα πράξει η ομάδα του ΟΦΗ σε αυτό το σοβαρό κρούσμα απειθαρχίας που παρουσιάστηκε στην ομάδα και το πως θα τιμωρήσει τους δύο αθλητές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook