Με δύο νομικές ενέργειες θα προσπαθήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ να ανατρέψει την τελεσίδικη απόφαση της FIFA για αφαίρεση έξι βαθμών στο πρωτάθλημα λόγω εκπρόθεσμης εξόφλησης στον ποδοσφαιριστή Μάριους Σουλεάπ.

Η κρητική ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία της προσφυγής στο CAS και μάλιστα την Τετάρτη κατατέθηκε το σχετικό παράβολο . Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Ντίνος Μανταδάκης που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει στείλει ήδη όλη την αλληλογραφία και τα απαραίτητα έγγραφα σε δικηγορικό γραφείο των Βρυξελλών προκειμένου να προχωρήσει την διαδικασία προσφυγής στο CAS για το θέμα του Σουλεάπ.

Την ίδια ώρα η κρητική ΠΑΕ απέστειλε σήμερα στη FIFA αίτηση αναστολής εκτελέσεως της ποινής της αφαίρεσης των έξι βαθμών και περιμένει άμεσα την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο αίτημα της καθώς αν η FIFA κάνει δεκτό το αίτημα της τότε η κρητική ομάδα θα αποσυρθεί από την προσφυγή της στο CAS αφού μια τέτοια εξέλιξη θα ανοίξει το δρόμο για την οριστική δικαίωση του ΟΦΗ.

Παράλληλα με αυτές τις δύο ενέργειες αναζητείτε και μια φόρμουλα επικοινωνίας της ομάδας με τον Μάριους Σουλεάπ προκειμένου να πειστεί και να αποστείλει στη FIFA το χαρτί της εξόφλησης του . Πράγμα που φαντάζει δύσκολο στην παρούσα φάση αν κρίνουμε από την συμπεριφορά του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή μέχρι τώρα.

Στις 19 Νοεμβρίου προς συζήτηση το θέμα στη Σούπερ Λίγκα 

Το θέμα του ΟΦΗ για την αφαίρεση των έξι βαθμών από το πρωτάθλημα δεν συζητήθηκε πάντως στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και η συγκεκριμένη υπόθεση πήρε αναβολή για την επόμενη Παρασκευή 19 Νοεμβρίου όπου θα συζητηθεί στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα ως ένα από τα θέματα που θα υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να θεωρηθεί θετική για τον ΟΦΗ στην παρούσα χρονική στιγμή , ενώ στα θετικά της σημερινής ημέρας κρίνεται και το γεγονός ότι σύμφωνα με τον κ. Μανταδάκη η ΕΠΟ έδειξε μια θετική στάση στο θέμα του ΟΦΗ και αυτό διαφάνηκε και από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο την Τετάρτη.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ θα προσπαθήσει μέσω της Ρουμανικής Ομοσπονδίας να διερευνήσει το θέμα και να έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου και αυτή από την μεριά της να τον πιέσει να στείλει το χαρτί της εξόφλησης στη FIFA μέσα στις επόμενες ημέρες και το θέμα να πάρει θετική εξέλιξη για την κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook