To θέμα με τους δύο μπασκεμπολίστες του ΟΦΗ που συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ έξω από μπαρ του Ηρακλείου λόγω του ότι στον έναν εκ των δύο βρέθηκε στην κατοχή του αεροβόλο όπλο απασχόλησε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα.

Η απόφαση για τους δύο παίκτες ήταν να τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο βάση του εσωτερικού κανονισμού αλλά να μην λείψουν σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια λόγω του ότι υπάρχουν τα δύο σοβαρά προβλήματα τραυματισμών με τους Μπαλάφα και Καραδολάμη.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος στην οποία ζητάει συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπεριφορά των δύο παικτών και προαναγγείλει την τιμωρία τους βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει :

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πληροφορήθηκε με έκπληξη σήμερα το μεσημέρι (09/11/2011) αυτό που συνέβη χθες βράδυ, με δύο αθλητές της ομάδας μας σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου και τα όσα επακολούθησαν. Τέτοιου είδους περιστατικά δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας, ούτε και την ιστορία του σωματείου, είναι καταδικαστέα και για το λόγο αυτό θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για την προστασία της ομάδας μας.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναπαρουσιαστούν τέτοια γεγονότα. Οι εν λόγω παίκτες θα κληθούν σε απολογία και θα τους επιβληθούν βάσει του εσωτερικού κανονισμού οι προβλεπόμενες ποινές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, καλό θα είναι για την ακριβέστερη ενημέρωση να γίνεται διασταύρωση των πληροφοριών, προκειμένου να μην αναγράφονται και υπερβολές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook