Μετά από απουσία περίπου δύο μηνών από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ύστερα από την επέμβαση που του έγινε στους κοιλιακούς ο Βάντο επέστρεψε την Τετάρτη στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ του ΟΦΗ είχε ξεκινήσει να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά από την Τετάρτη είναι πλέον έτοιμος απ΄όλες τις πλευρές για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και τίθεται στη διάθεση του Ν. Αναστόπουλου για το ματς με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με τον Βάντο κανείς από τους υπόλοιπους τραυματίες (Μπούρμπο, Χαριτωνίδη , Σόουζα και Πίτσο) δεν επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, στο οποίο πήρε μέρος την Τετάρτη και ο Μποντόρ που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του που τον άφησε εκτός από το ματς με τον Πανιώνιο.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα για όλους τους παίκτες στις 4 το μεσημέρι ενώ αύριο αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος στο φιλικό που έχει προγραμματίσει ο ΟΦΗ να δώσει το Σάββατο .

Στις 7 και 28 Δεκεμβρίου τα ματς με Δόξα Δρ. και Λεβαδειακό

Στο μεταξύ η Σούπερ Λίγκα όρισε σήμερα τους εξ αναβολής αγώνες της Σούπερ Λίγκα . Βάση του προγράμματος που ανακοινώθηκε ο ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο Καυτατζόγλειο την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου την Δόξα Δράμας στις 7 το απόγευμα, ενώ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η κρητική ομάδα θα φιλοξενήσει στο «Γεντί Κουλέ» την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 5.15 το απόγευμα την ομάδα του Λεβαδειακού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook