Το πρωί της Πέμπτης (10/11) στην κλινική “CretaInterclinic” θα υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του σοβαρού του τραυματισμού ο Ντιέγκο Ρομάνο, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Εργοτέλη Ιωσήφ Χριστοφοράκη.

Όπως είναι γνωστό ο βραχύσωμος άσος του Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Η απόφαση για την επέμβαση εξαιτίας της οποίας ο Αργεντινός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς είχε παρθεί με το που έδειξαν οι εξετάσεις το μέγεθος του τραυματισμού του, όμως το πόδι του ήταν ιδιαίτερα πρησμένο και προκειμένου να έχει η επέμβαση τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, έπρεπε να υποχωρήσει το οίδημα που είχε δημιουργηθεί και για το λόγο αυτό και δεν έγινε αμέσως.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Μπούντιμιρ η κατάσταση του Κροάτη επιθετικού βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επιχειρήσει να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την Κέρκυρα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook