Ουρές κάνουν στα μαιευτήρια πολλές μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους στις 11/11/2011, ώστε αυτά να φέρουν το μοναδικό αριθμό ταυτότητας «111111».

Ο αριθμός των ραντεβού για καισαρική στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20% υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια. Οι έγκυες που αναμενόταν να γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν στις 11 Νοεμβρίου, έγραψε η Εφημερίδα της Σεούλ.

«Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο. Να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111» δήλωσε υπάλληλος μαιευτικής κλινικής.

Στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως «Η μέρα του Πέπερο» ή «Η πιο γλυκιά ημέρα, κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ονομάστηκε έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία 11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook