Στο τελευταίο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που διεξάχθηκε στο Μαραθώνα και την Βάρη την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ο Ο.Α.Χ. εκπροσωπήθηκε από 6 κορίτσια και 4 αγόρια.

Την καλύτερη εμφάνιση πέτυχε η Μαθιουδάκη Γιολένα στα κορίτσια 14 φτάνοντας για πρώτη φορά φέτος ένα βήμα πριν τα ημιτελικά αφού παίζοντας πολύ καλό τένις νίκησε εύκολα τους 2 πρώτους γύρους αλλά ηττήθηκε στον προημιτελικό από την Σολδάτου (Ραφήνας) με σκορ 5/7 2/6.

Στο κυρίως ταμπλό των 14άρων ο Ο.Α.Χ. είχε ακόμα 2 αθλήτριες. Η Κουκλάκη που πέτυχε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση παίζοντας πολύ καλά στον τελευταίο γύρο προκριματικών κόντρα στην Σιγάλα (Φίλαθλος) νίκησε με σκορ 6/3 6/4 και ακόμα πιο εύκολα νίκησε στον 1ο γύρο του ταμπλό την Ξένου (Χαϊδαρίου) 6/2 6/0 αλλά στον γύρο των 16 ηττήθηκε από την Κολούτσου (Χαϊδαρίου) δύσκολα με 2/6 5/7 φτάνοντας κοντά στον προημιτελικό.

Η Ξηρογιάννη Ματίνα αφού πέρασε τα προκριματικά τελικά ηττήθηκε από την Σολδάτου με σκορ 1/6 0/6. Στην ίδια κατηγορία η Ναούμ Μαρία που κανονικά αγωνίζεται στα 12αρια ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο.

Την καλύτερη του φετινή παρουσία είχε και ο Σχοινοπλοκάκης Κωνσταντίνος στα αγόρια 14 που από τα προκριματικά έφτασε ως τον γύρο των 16 και λίγο έλειψε να προκριθεί στους 8. Ο αθλητής του Ο.Α.Χ. μάλιστα στον 1ο γύρο του ταμπλό βρέθηκε να χάνει 3/6 0/4 αλλά στην συνέχεια απόδωσε πολύ καλύτερα και τελικά νίκησε 3/6 6/4 6/2 ενώ στους 16 ηττήθηκε από τον Ιωαννίδη (Φιλοθέης) με 3/6 4/6.

Στην ίδια κατηγορία οι Αρετάκης Γιάννης και Νούμ Σπύρος αν και 12άρηδες στάθηκαν αρκετά καλά με το μεν πρώτο να περνάει με 2 νίκες στο κυρίως ταμπλό και το δε δεύτερο να νικάει στον 1ο προκριματικό και να ηττάται στον 2ο.

Στο γύρο των 16 έφτασε και η Ξηρογιάννη Ελένη στα κορίτσια 16 αφού νίκησε στον 1ο γύρο την Καρδαμανίδη (Χαϊδαρίου) 6/3 6/1 αλλά στην συνέχεια αν και έπαιξε πολύ καλά και προηγήθηκε 6/4 4/2 τελικά ηττήθηκε με σκορ 6/4 5/7 1/6 από το Νο 1 του τουρνουά και τελική νικήτρια Βασιλείου (Ο.Α. Αθηνών). Στη ίδια κατηγορία στα αγόρια ο Αλεξάκης Αβραάμ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Πανελλαδικό πρωτάθλημα έχασε στον 1ο προκριματικό στο 3ο σετ αν και βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη.

Στα κορίτσια 12 πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε και η Κοκκινάκη Ευαγγελία που ξεκινώντας την προσπάθεια της από τα προκριματικά κατάφερε να φτάσει ως τους 16 και εκεί μετά από μία 3ώρη προσπάθεια να ηττηθεί τελικά από την Καπάνταη

(Ο.Α. Αθηνών) με σκορ 4/6 6/7(9) αν και στο 2ο σετ είχε και 2 set points.

Ο προπονητής του Ο.Α.Χ. Δολιανίτης Μανώλης που συνόδευσε και την ομάδα έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών και παικτριών της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook