Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος υπεβλήθη την Πέμπτη το πρωί ο Ντιέγκο Ρομάνο του Εργοτέλη.

Την επέμβαση στον Αργεντινό μέσο έκανε ο γιατρός της ομάδας Σήφης Χριστοφοράκης σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Creta Interclinic και γιατρό του ΟΦΗ κ. Γιώργο Στεφανουδάκη.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των γιατρών που τον εγχείρησαν ο Ρομάνο αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 5 με 6 μήνες κάτι που σημαίνει ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς και θα επανέλθει με την έναρξη της προετοιμασίας του Εργοτέλη για τη νέα χρονιά.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το καλό νέο ήρθε στη σημερινή πρωινή προπόνηση από τον Μάριο Μπούντιμιρ που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στο πέλμα και επέστρεψε την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα. 

Τραπέζι στο «Καρνάγιο»

Στο μεταξύ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εργοτέλη και την διοίκηση της ομάδας δεξιώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Καρνάγιο» κ. Μανόλης Λημναίος

Εκ μέρους του Εργοτέλη ο Μάριο Μπούντιμιρ χάρισε στον κ. Λημναίο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών. Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά τον κ. Λημναίο για τη σημερινή του πρωτοβουλία.