Με τον τίτλο «Εξομολογήσεις ενός βρώμικου μυαλού», το περιοδικό Rolling Stone φιλοξενεί τον George Clooney στις σελίδες του. Ο ηθοποιός φωτογραφίζεται κάνοντας ένα από τα πιο αγαπημένα του χόμπι, ανεβασμένος στη μοτοσικλέτα του και μιλάει εφ’ όλης της ύλης, εξομολογείται ότι δεν είναι metrosexual ακόμη και ότι του αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με τον ήχο που κάνουμε όταν… αεριζόμαστε.

«Έχω βάλει ακόμη και στο κινητό μου την εφαρμογή iFart για να το ακούω και να γελάω», αναφέρει ο Clooney. «Είμαι ο λιγότερο metrosexual άνθρωπος που υπάρχει. Δεν έχω ποτέ φτιάξει τα νύχια των χεριών ή των ποδιών μου και τις περισσότερες φορές κόβω μόνος μου τα μαλλιά μου. Τις ημέρες των τελετών βράβευσης συνήθως περνάω την ώρα μου παίζοντας μπάσκετ και στη συνέχεια κάνω ένα μπάνιο και φοράω σμόκιν. Μου παίρνει τρία λεπτά να ετοιμαστώ», προσθέτει ο ηθοποιός.

Αποκαλύπτει τέλος ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 16 του χρόνια σχολιάζοντας ότι ήταν πολύ νέος. Όσο για τη νέα του σύντροφο, ο Clooney ανέφερε ότι δεν της έχει βάλει τον παραμικρό περιορισμό από τότε που είναι μαζί για το τι θα κάνει και τι θα πει. «Μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πολύ σπάνια λέω σε κάποιον τι να κάνει»

\"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg/slideshow/george-084609547.jpg\"

\"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg/slideshow/george-87-46858.jpg\"

\"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg/slideshow/george-0496547478.jpg\"

\"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg/slideshow/george-09464575687.jpg\"

(gossiptv)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook