Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τέξας Rick Perry είχε την Τετάρτη μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία των αμερικανικών debate...Μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, μία καμπάνια στην οποία ο Perry αντιμετώπισε εξαρχής προβλήματα, τέθηκε σε κρίση.

O κυβερνήτης ξεκίνησε να αναφέρει ομοσπονδιακές υπηρεσίες τις οποίες θα εξαλείψει εάν αποκτήσει το αξίωμα του Προέδρου...

"Είναι τρεις κυβερνητικές υπηρεσίας που αν τα καταφέρω θα εξαλειφθούν "Εμπορίου, Εκπαίδευσης και ...εε...εε, ποια είναι η τρίτη; Λοιπόν..." είπε ο Perry που το μυαλό του σταμάτησε.

Τα δευτερόλεπτα που περνούσαν θα πρέπει να φάνηκαν αιώνας στον υποψήφιο. Έτσι με την πρώτη ευκαιρία "άρπαξε" την πρώτη λέξη που είπε ο διπλανός του: "Προστασίας Περιβάλλοντος", χειροτερεύοντας την θέση του, αφού τον στρίμωξε για τα καλά ο πολιτικός συντάκτης των New York Times John Harwood: "Αλήθεια, αυτό εννοούσατε;"

"Όχι" είπε εκείνος και ξεκίνησε μία ύστατη προσπάθεια να επαναφέρει την "χαμένη λέξη" στο μυαλό του, μέχρι που παραδέχτηκε πως δεν μπορεί. Για την "ιστορία" ήταν η Υπηρεσία Ενέργειας που θυμήθηκε 15 λεπτά αργότερα...

Δείτε τον σε αυτή την πραγματικά άτυχη στιγμή: