Ένας νεαρός φοιτητής έχασε τη ζωή του μέσα στο χειρουργείο στο νοσοκομείο της Κοζάνης, μετά από πτώση από την ταράτσα της εξαώροφης πολυκατοικίας, όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών πρόκειται για ατύχημα, καθώς χτες λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο 20χρονος από τα Γιαννιτσά, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, για να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης. Δυστυχώς όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο άτυχος 20χρονος έχασε την ισορροπία του, βρέθηκε στο κενό και έπεσε στον ακάλυπτο.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες που είδαν το συγκλονιστικό συμβάν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος αλλά ζωντανός στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν, προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή και αν το επιτρέψει η κατάστασή του να τον μεταφέρουν σε νευροχειρουργική κλινική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 20χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, βαριά κάκωση στο θώρακα (αιμοπνευμοθώρακα) και κατάγματα στα κάτω άκρα, αλλά το χειρότερο ήταν ότι είχε χάσει πολύ αίμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook