Η αναμέτρηση κόντρα σε δύο ομάδες που παρουσιάζονται ως τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής είναι αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Ατσαλένιου και αντιμέτωποι θα τεθούν ο ΠΟΑ και η Επισκοπή που ξεκίνησαν και οι δύο νικηφόρα την παρουσία τους στη Δ΄ Εθνική στην πρεμιέρα.

Το μενού της 2ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και δύο σημαντικά Ηρακλειώτικα ντέρμπι με τον Πατούχα να υποδέχεται στη Βιάννο τον ΠΑΟΚρουσώνα και τις δύο ομάδες να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το άλλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι θα γίνει στις Ασίτες όπου η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Ζαρό . Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ρεθυμνιακός θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον δυνατό και φέτος Γιούχτα , ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση που θα γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό ανάμεσα στον Ηρόδοτο που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με την εκτός έδρας νίκη του στον Κρουσώνα και τον ΑΟΑΝ.

Στην Ασή Γωνιά η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Μινώταυρο , ενώ ντέρμπι θα γίνει και στην Ιεράπετρα με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Χερσόνησο που «γκέλαρε» στην πρεμιέρα στην έδρα της με τις Ασίτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής :

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

3μ.μ.


Δημ. Ρεθύμν. Σοχώρας: Ρεθυμνιακός - Γιούχτας: Κυριάκος Ντοκάκης, Εμμανουήλ Καλφάκης, Εμμανουήλ Μαρνέζος (Χανίων). Παρατηρητής: Εμμανουήλ Πνευματικάκης (Λασιθίου).

Αγ. Μονής Βιάννου: Dp Studies Πατούχας Βιάννου - Creta Pergola ΠΑΟ Κρουσώνα: Πέτρος Τσαγκαράκης, Παναγιώτης Καπετάνιος, Ελένη Συργούνη (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Θωμάς Λιάγκος (Λασιθίου).

Δημ. Στ. Ασή Γωνιάς: Ασή Γωνιά - Μινώταυρος Μουρνιών: Μάριος Βισκαδούρος, Αντώνιος Δασκαλάκης, Ιωάννης Δασκαλάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Εμμανουήλ Παπαδάκης (Λασιθίου).

Ν. Αλικαρν. «Ο Ηρόδοτος» Ηρόδοτος - ΑΟΑΝ: Γεώργιος Σταυρουλάκης, Γεώργιος Βυζιργιαννάκης, Βίκτωρ Τωβίλ (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Παναγιώτης Γιαννακάκης (Χανίων).

Βουζουνεράκειο: Ιεράπετρα - Χερσόνησος: Εμμανουήλ Καννελάκης, Νικόλαος Κατρανίτσας, Ξενοφών Κωνσταντόπουλος (Χανίων). Παρατηρητής: Κυριάκος Δελήμπασης (Ρεθύμνου).

Π.Ο. Ατσαλένιο: ΠΟΑ - Επισκοπή: Ιωάννης Μπινιχάκης, Γεώργιος Δρανδάκης, Μιχαήλ Παπαδοπετράκης (Λασιθίου). Παρατηρητής: Σοφία Γρυλάκη (Χανίων)

Στ. Κ. Ασιτών: Ασίτες - Νερά Ζαρός: Χαράλαμπος Σωτηριάδης, Νικόλαος Πάγκαλος, Εμμανούλ Φινοκαλιώτης (Λασιθίου). Παρατηρητής: Παναγιώτης Κούτουλας (Ρεθύμνου).