Ένα νέο, αμιγώς Κρητικό site προσφορών εγκαινίασε τη λειτουργία του πρόσφατα, παρέχοντας στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα να βρίσκουν καθημερινά στις σελίδες τους, προϊόντα και υπηρεσίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορούν να φτάσουν ακόμα και το 90%. Το νέο Παγκρήτιο site προσφορών είναι εδώ: www.kritikadeals.gr

Η Kritika Deals αποτελείται από μια ομάδα νέων, ταλαντούχων μα πάνω από όλα Κρητικών ανθρώπων που έχει ως βασικό γνώμονα, να βοηθηθούν όλοι από το όφελος των προσφορών, επιχειρηματίες και καταναλωτές. Παρακάτω, ακολουθεί σχετικό Δελτίο Τύπου γνωριμίας με την Kritika Deals και τη νέα της προσπάθεια:

Η οικονομική κατάσταση του τόπου, καθώς και η τεράστια ανάπτυξη και αποδοχή του καταναλωτικού κοινού σε ιστοσελίδες προσφορών, δε θα μπορούσε να μας αφήσει αμέτοχους. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε την www.KritikaDeals.gr, σε απλά Ελληνικά «Κρητικές Συμφωνίες». Συμφωνίες, κλείσιμο προσφορών.


Σκοπός μας, 
είναι να βρίσκουμε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και να τις διαφημίζουμε σε όλους σας. Η γκάμα των επιχειρήσεων που θα δίνουν προσφορές είναι τεράστια, σίγουρα κάποια από αυτές θα σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι σε κάθε επίσκεψή σας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επιπλέον όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter της ιστοσελίδας θα ενημερώνεστε αυτόματα και άμεσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για κάθε νέα προσφορά, ώστε να μην χάσετε καμία.

Στόχος μας, 
είναι να γίνουμε το καλύτερο και πιο φιλικό στον Κρητικό χρήστη, site προσφορών στο διαδίκτυο. Να κλείνουμε τις πιο συμφέρουσες και διάφανες συμφωνίες με επιχειρήσεις της Κρήτης που έχουν πιστέψει στην ανταποδοτικότητα αυτής της ενέργειας και κατ’ επέκταση να δίνουν το καλύτερο προϊόν και υπηρεσία τους. Θέλουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσία. Να δημιουργήσουμε ξεκάθαρες σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών ως μεσολαβητές, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας και ως προς τα δύο μέρη.

Χρησιμοποιώντας την δική σας αποδοχή θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Παγκρήτιο δίκτυο  Κρητικών Deal
s, ώστε να οργανωθούν και άλλες πόλεις σ’ αυτό, εκτός των 4 μεγάλων πόλεων σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο. Με απώτερο στόχο να βγούμε και εκτός συνόρων του νησιού μας. Να βρούμε προσφορές για τους Κρήτες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μας.



Διαφοροποίηση / Καινοτομία: Είναι δύσκολο να διαφοροποιηθείς σ’ ένα ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο προϊόν. Εντοπίσαμε όμως πέντε σημεία που πιστεύουμε ότι τελικά θα κάνουν την διαφορά, και φυσικά τους δώσαμε όνομα: Κρητική Οικονομία, Παράδοση, Φιλοξενία, Εντιμότητα , Καλοπέραση. Δηλαδή, προσφορές για όλους μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook