Τον άλλο… ΝΟΧ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (12/11) στη Χίο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Το έργο της ομάδας του Μάκη Βολτυράκη είναι πολύ δύσκολο λόγω και της δυναμικής της Χίου, που ενισχύθηκε σημαντικά φέτος για να διεκδικήσει όλους τους τίτλους.

Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά από το γεγονός ότι ο Χανιώτης τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του μόλις 9 πολίστες, εκ των οποίων ο ένας, ο Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτός αποστολής έμειναν παίκτες έμπειροι όπως ο αρχηγός Μανούσος Βιζυράκης, ο Γιάννης Αυγουστιανάκης, ο Στράτος Λεβεντάκης αλλά και ο Γιώργος Φωκάς και αυτό έγινε ώστε να μειωθούν τα έξοδα της αποστολής προς το «νησί της μαστίχας», μιας και για να φτάσει εκεί ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES χρειάζεται να «αλλάξει» δύο αεροπλάνα γιατί δεν υπάρχει απευθείας πτήση.

Μάλιστα λόγω της αμφίβολης συμμετοχής του Πρωτοπαπαδάκη, η χανιώτικη ομάδα προσπάθησε να αλλάξει τα εισιτήρια και να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Βιζυράκης, αλλά το κόστος της αλλαγής ήταν πολύ μεγάλο και έτσι παρέμεινε η αποστολή ως είχε.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο Μάκης Βολτυράκης δήλωσε (nox.gr): «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα της Χίου κιόλας. Δυστυχώς τα στενά οικονομικά, μας αναγκάζουν να πάμε 9 άτομα στη Χίο. Νομίζω ότι η καταπόνηση θα είναι μεγάλη. Αυτό που θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον είναι να μπορέσουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να προφυλαχθούμε είτε από τραυματισμούς είτε από οτιδήποτε άλλο ενόψει των δύο αγώνων που θα ακολουθήσουν για εμάς».

Η αναμέτρηση στο Ιωνικό κολυμβητήριο θα ξεκινήσει στις 18.00 με διαιτητές τους Αχλαδιώτη και Κατσαρό.

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής: Γαλανίδης, Μπατάκης, Χαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σάμπο, Μπαριωτάκης, Ντούλος, Δερμιτζάκης, Σολανάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook