Τρία νέα και πολύ ενδιαφέροντα concepts θα παρουσιάσει η Honda στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 11 Δεκεμβρίου. Κοινό χαρακτηριστικό τους η ηλεκτροκίνηση, στην οποία όλο και πιο πολύ εντρυφεί η ιαπωνική εταιρεία, όπως και πολλοί άλλοι ανά τον κόσμο κατασκευαστές.

\"\"
\"\"
\"\"

 
Small Sports EV Concept
Ο προπομπός της επόμενης γενιάς των compact και αποκλειστικά ηλεκτρικών σπορ μοντέλων, ευχάριστων και απολαυστικών στην οδήγηση, όπως διατείνεται η Honda. Τεχνικά στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμη, ούτε και ανακοινώθηκαν. Προφανώς, γι αυτά θα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη της έκθεσης.

\"\"

 
\"\"
AC-X
Η επόμενη γενιά των plug-in hybrid οχημάτων, που κατά την εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στην πόλη, αλλά και στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Περαιτέρω τεχνικά στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμη, ούτε και ανακοινώθηκαν. Προφανώς, γι αυτά θα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη της έκθεσης του Τόκιο.  

\"\"

 
Micro Commuter Concept
Πολύ μικρών διαστάσεων και μελλοντολογικού χαρακτήρα, έχει περισσότερο στοιχεία «εαυτοκίνησης», παρά αυτοκινήτου. Φυσικά, και αυτό είναι ηλεκτρικό. Τεχνικά στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, εξυπακούεται ότι γι αυτά θα πρέπει να αναμένουμε το ξεκίνημα της έκθεσης.

(4troxoi)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook