Το έργο αυτής της κυβέρνησης θα περάσει στις «μαύρες» σελίδες της ιστορίας αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γ.γ. του ΚΚΕ, που αποκάλεσε συνυπεύθυνη για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση την ΝΔ.

«Η κυβέρνηση της τρικομματικής συμμαχίας έχει έναν αποκλειστικά εντολοδόχο την Κομισιόν και τις δυνάμεις του κεφαλαίου στην Ελλάδα. Συγκροτήθηκε με έναν και μοναδικό σκοπό μέσα σε όσο γίνεται λιγότερο χρονικό διάστημα να μετατρέψει τη ζωή του λαού σε κόλαση και να φιμώσει τον λαό, να δεχθεί αδιαμαρτύρητα νέα χειρότερα μέτρα. Δηλώνουμε με βεβαιότητα δεν θα περάσουν όλοι αυτοί οι στόχοι» υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αναστείλει ούτε τις συνέπειες και τα προβλήματα της διαδικασίας πτώχευσης ούτε να αποτρέψει την ανεξέλεγκτη πτώχευση αν αυτή συμβεί», σημείωσε η γ.γ. του ΚΚΕ.

«Η συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση αναμφισβήτητα είναι η αποζημίωση του ΠΑΣΟΚ για το βρώμικο έργο που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια το ΛΑ.Ο.Σ. και ιδιαίτερα η ηγεσία του απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα, με την προβοκάτσια, τον αντικομμουνισμό, με την κρατική καταστολή, απέναντι συνολικά στα συμφέροντα των εργαζομένων και των μεταναστών. Η ΝΔ αυτή τη στιγμή καθίσταται συνυπεύθυνη για το ανακάτεμα στην κυβέρνηση ενός τέτοιου τύπου κόμματος», πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα στην ανακοίνωσή της.

Παράλληλα η γ.γ. του ΚΚΕ αποκάλεσε απαράδεκτη την κυβέρνηση, εκφράζοντας μάλιστα την βεβαιότητά της ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

«Εμείς επαναλαμβάνουμε αυτό που είπαμε μετεκλογικά, λίγες μέρες αφού αναδείχτηκε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση το 2009. Πόλεμος στον πόλεμο. Ούτε ένα λεπτό ο λαός δεν πρέπει να εφησυχάσει. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει μια ώρα γρηγορότερα», κατέληξε η κυρία Παπαρήγα.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook