Η πλέον γνωστή φωτογραφία της Kate Moss, με το αθώο βλέμμα και παράλληλα το προκλητικό στυλ της, όπως απαθανατίστηκε από τον Albert Watson, ετοιμάζεται να δημοπρατηθεί.

Το μοντέλο που είχε ανέκαθεν όλο το “πακέτο”: Παιδικό πρόσωπο, αθώο βλέμμα, απίστευτο κορμί -χωρίς ποτέ να ξεφεύγει από τα next door girl πρότυπα- και έναν χαρακτήρα extra rock. Τόσο που δεν δίσταζε ποτέ να τσαλακώσει την εικόνα της, να βγαίνει με εκκεντρικούς μουσικούς stars, να φωτογραφίζεται γυμνή όποτε μπορούσε – ακόμα και όταν υποτίθεται ότι ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Και το κυριότερο ποτέ δεν την ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι για αυτήν.Aυτή είναι η άποψη που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη για την Kate Moss. Για αυτό και η φωτογραφία που τράβηξε ο Albert Watson το 1993 στο Μαρακές ετοιμάζεται να αγγίζει τα 22 χιλιάδες ευρώ στην δημοπρασία του οίκου Bonhams στις 17 Νοεμβρίου.

Μόνο σε ένα πράγμα θα διαφωνήσουμε. Που λέει ότι αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία της. Το ψάξαμε λίγο παραπάνω και βρήκαμε πολλές και εξίσου σέξι φωτό στο άλμπουμ της ζωής της…

\"http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_d6c166e492d30f8d910a8ebd1292f70f.jpg\"

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook