Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες στους χώρους που έχουν καταλάβει διαδηλωτές κατά της Wall Street στο Βερμόντ και την Καλιφόρνια και ένα τρίτος βρέθηκε νεκρός στη Νέα Ορλεάνη, όπως αναφέρουν σε σημερινά άρθρα τους τοπικές εφημερίδες.

Στο Μπέρλιγκτον, στην πολιτεία Βερμόντ, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από σφαίρα την Πέμπτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Burlington Free Press, η οποία αναφέρει ότι ενδέχεται να πρόκειται για αυτοκτονία.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εφημερίδας η αστυνομία καλεί διαδηλωτές να εγκαταλείψουν τον χώρο που έχουν καταλάβει ώστε να μπορέσει να ερευνήσει την υπόθεση, ενώ η δημαρχία της πόλης προσπαθεί να αμβλύνει την ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας.

Στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας οι τοπικές εφημερίδες αναφέρουν το θάνατο από σφαίρα ενός άλλου άνδρα, πιθανώς έπειτα από έναν καυγά στον οποίο ενεπλάκη, στο χώρο που έχουν καταλάβει οι διαδηλωτές ή ακριβώς δίπλα από αυτόν. Στον ιστότοπο www.occupyoakland.org επιβεβαιώνεται ο θάνατος αυτός χωρίς να δίνονται άλλες πληροφορίες.

Η δημαρχία του Όκλαντ ζήτησε από τους διαδηλωτές να εγκαταλείψουν το χώρο που έχουν καταλάβει, σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times.

Την Τρίτη ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στη σκηνή του στο χώρο που έχουν κατασκηνώσει οι διαδηλωτές του κινήματος Occupy New Orleans, σύμφωνα με τον ιστότοπο των διαδηλωτών. Ο άνδρας, 53 ετών, που δεν έφερε σημάδια τραυματισμού, ήταν νεκρός τουλάχιστον δύο ημέρες προτού βρεθεί η σορός του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook