Τελευταία ενημέρωση: 5:55

Μια υπόθεση με χαρακτηριστικά μαστροπείας εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Όπως είχε αποκαλύψει από το πρωί το Flashnews.gr, σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου τέσσερις γυναίκες Ουκρανικής καταγωγής που εργάζονταν σε μπαρ καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ιδιοκτήτης απασχολούσε παράνομα ως σερβιτόρες-συνοδούς πελατών 4 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 21, 20, 22, και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες στερούνταν άδειας εργασίας και βιβλιαρίων υγείας, ενώ διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Κατά την προανάκριση προέκυψε από την κατάθεση της μιας γυναίκας ότι η ίδια  μετά την εργασία της στο κατάστημα προσέφερε \”ιδιαίτερες\” υπηρεσίες και σε πελάτες.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, προέκυψε επίσης ότι ο 38χρονος συλληφθείς προήγαγε στην πορνεία έναντι αμοιβής, πέραν των αλλοδαπών γυναικών που συνελήφθησαν, ακόμη τέσσερις (4) αλλοδαπές, ηλικίας 25, 23, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίες συνευρισκόταν έναντι αμοιβής με πελάτες θαμώνες του καταστήματος σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ σε βάρος των υπολοίπων τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών, που διώκονται σε βαθμό πταίσματος, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Δημόσιο Κατήγορο Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook