Η Mowgli είναι μια δίχρονη γατούλα που πλέον δε βγαίνει από το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη της στην Αγγλία. Ανέπτυξε αυτό το φόβο από τη στιγμή που ένας 20χρονος άνδρας, ο Rian Richards, την άρπαξε από την ουρά και την στριφογύριζε γύρω από τον εαυτό για περισσότερες από 14 συνεχόμενες φορές.

«Άκουσα ένα δαιμόνιο γέλιο και φασαρία και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Τότε τον είδα» λέει η γειτόνισσα του ιδιοκτήτη του ζώου.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα μπουφάν, αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν η Mowgli» πρόσθεσε.

Ο ίδιος δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο, ένας γείτονας είπε:"Ο Riain είναι ταραχοποιό στοιχείο. Έχει προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα, φέρνει κορίτσια στο σπίτι του και συνεχώς έχει τη μουσική στη διαπασών.

Και συνεχίζει " Η μητέρα του πέθανε πέρυσι όταν έπεσε από τις σκάλες. Ο πατέρας του είναι καλός άνθρωπος, αλλά δε μπορεί να τον ελέγξει. Λείπει συνεχώς γιατί δουλεύει".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Rian Richards κατέθεσε πριν αφεθεί ελεύθερος. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί εάν θα διωχθεί ποινικά.

Shocking: This CCTV footage released by the RSPCA shows a man swinging the cat by its tail outside a pub in Ramsgate, Kent

Near miss: During the savage attack the cat's head nearly smashed against the pavement. The animal, named Mowgli, was left in a 'very distressed state'
Confrontation: Two passers-by appear to speak to the man but he continues to carry out the attack on the helpless cat
Distressing: The cat narrowly avoided a wooden post surrounding a green. The owner of the cat, who lives in a flat below the pub, is said to be too upset to watch the footage


http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/11/article-2059495-0EC35CA200000578-800_634x357.jpg
Η Mowgli, ασφαλής πια, στα χέρια της ιδιοκτήτριάς της