Το σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα στο Παγκρήτιο Στάδιο, ίσως και να αποδειχθεί το πιο καθοριστικό, το πιο κομβικό στην ιστορία του Εργοτέλη. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση που λέγεται Ευρώπη. Με νίκη δηλώνουν «παρών» για το όνειρο…
Ο Κρητικός σύλλογος κατάφερε μετά από πολλά χρόνια, να βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους μνηστήρες για την έξοδο στο EUROPA LEAGUE. Αυτό αν θέλετε δείχνει και τα βήματα προόδου που έχουν γίνει στους κιτρινόμαυρους. Βήμα – βήμα, σκαλοπάτι – σκαλοπάτι ο Εργοτέλης καταξιώνεται στους μεγάλους, και σήμερα θέλει να κάνει ακόμη μια σημαντική νίκη προκειμένου να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. 
Στην αποστολή θα μετέχει κανονικά και ο Μάρις Βερπακόφσκις ο οποίος έφτασε στο Ηράκλειο την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά. Ο Λετονός είχε μια συζήτηση με τον προπονητή του, ωστόσο είναι ακόμα άγνωστο αν θα τον χρησιμοποιήσει ο Νίκος Καραγεωργίου.
Ο Καβαλιώτης τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ρουμπάκη, αριστερά τον Βίσιο και στο κέντρο της άμυνας τους Χίμπλινγκερ-Σασιασβίλι. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ολίσε, Σίλβα Ζούνιορ και Μπέτο, με τον Φραγκουλάκη να έχει λίγες πιθανότητες να είναι αντί του τελευταίου στην ενδεκάδα ενώ στη γραμμή κρούσης θα βρίσκονται οι Μπούντιμιρ, Ρομάνο και ένας εκ των Λεάλ – Βερπακόφσικς. 
Η αποστολή
Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Σίλβα Ζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Ολίσε, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ. Οι μοναδικοί παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής είναι οι Κανδηλάκης, Καβουσάκης και Σαρρής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook