Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συγκαλείται για το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά την απόφαση του προέδρου να στηρίξει τη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου με μη κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη μόνο ώρα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο κ. Σαμαράς έκανε δηλώσεις, επαναλαμβάνοντας ότι οι στόχοι που είχε θέσει το κόμμα για τη νέα κυβέρνηση επιτεύχθηκαν.

«Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα πετύχαμε και τους τέσσερις στόχους: Τελικά άνοιξε ο δρόμος για νέες εκλογές άμεσα. Κι αυτό πια είναι μια συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων. Με συγκεκριμένη ημερομηνία, 19 Φεβρουαρίου» τόνισε.

Οι εκλογές, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, «είναι βαλβίδα ασφαλείας, για να εκφραστεί η κοινωνία», ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ «κατάφερε ό,τι δεν έχει κάνει ποτέ κόμμα Αντιπολίτευσης: Να αλλάξει κυβέρνηση και Πρωθυπουργό στο μέσο της τετραετίας. Αντί να έχουμε άλλα δύο χρόνια κυβέρνηση Παπανδρέου, θα έχουμε σε τρεις μήνες εκλογές.»

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook