Σε άντρο παράνομης πορνείας είχαν μετατρέψει το κέντρο διασκέδασης που διατηρούν στα Γιάννενα οι δυο Ελληνίδες συνιδιοκτήτριες του. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, οι «μυημένοι» πελάτες απολάμβαναν τις ερωτικές υπηρεσίες κοριτσιών από τη Ρουμανία και την Εσθονία, φυσικά έναντι αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων που έκαναν έφοδο στο μαγαζί, έπιασαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, επ’ αυτοφώρω δύο Ρουμάνες ηλικίας 23 και 18 χρόνων ενώ έκαναν ασελγείς πράξεις με τη μορφή ιδιωτικού «χορού» σε πελάτες οι οποίοι πλήρωναν αδρά. Άλλες πέντε Ρουμάνες και δύο Εσθονές εργάζονταν ως «χορεύτριες», χωρίς άδειας εργασίας και βιβλιάριο υγείας.

Οι δυο ιδιοκτήτριες του νυχτερινού κέντρου ηλικίας 55 και 28 χρόνων δεν βρίσκονταν εκεί την ώρα της εφόδου και αναζητούνται. Στη θέση τους συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματος ηλικίας
36 και 24 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διευκόλυναν τις αλλοδαπές σε αλλότρια ακολασία. Μαζί με τις εννέα «χορεύτριες», οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook