Ο επικεφαλής της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, Νότης Ψυλλάκης, θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την ομάδα στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 12.00.

Η χανιώτικη ομάδα είναι στον Νότιο όμιλο μαζί με Απόλλωνα, Αστέρα Μαγούλας, Α.Ο. Γλυφάδας, Ζάκυνθο, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Πανηλειακό, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Ρούβα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΑΟΧ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ θα εκπροσωπηθεί στην κλήρωση της football league 2 για την περίοδο 2011-2012, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα 14/11/2011 και ώρα 12 το μεσημέρι,  από τον επικεφαλής της Επιτροπής Στήριξης της ΠΑΕ  Παναγιώτη Ψυλλάκη.

 Ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ θα αγωνισθεί στον Νότιο Όμιλο όπου θα συμμετέχουν συνολικά 11 ομάδες (AOX, Προοδευτική, Απόλλων, Πανηλειακός,Καλαμάτα, Ζάκυνθος, Αστέρας Μαγούλας,ΠΑΟ Ρουφ, Ρούβας, Γλυφάδα, Ηλυσιακός) με τον πρωταθλητή να ανεβαίνει απευθείας στη φουτμπολ λιγκ και τους δευτεραθλητή και τριταθλητή να εμπλέκονται σε αγώνες πλέι οφ».Λευτέρης Αντωνακάκης