Μέρα- μεσημέρι, μέσα στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατική» που εκδίδει στον Πύργο, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του ο εκδότης Παντελής Δαμασκόπουλος όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν κακοποιό οπλισμένο με μαχαίρι! Ο 62χρονος εκδότης βρήκε το θάρρος να συμπλακεί με τον δράστη, που έφυγε τρέχοντας με το πορτοφόλι της συζύγου του!

Ο δράστης μπήκε στα γραφεία της εφημερίδας την στιγμή που το ζευγάρι ετοίμαζε το φύλλο της Δευτέρας και τους είπε ότι χρειαζόταν χρήματα για να φέρει από το νοσοκομείο της Πάτρας την σύζυγό του που είχε γεννήσει…

Οι εκδότες του απάντησαν ότι δεν είχαν χρήματα, αλλά ο περίπου 40 χρόνων άγνωστος άρπαξε την τσάντα της συζύγου και έβγαλε από μέσα το πορτοφόλι που περιείχε 80 ευρώ! Ο εκδότης προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά ο κακοποιός τον απείλησε με ένα μαχαίρι και στην συνέχεια τον χτύπησε με κλωτσιές στην κοιλιά και τα πόδια, ρίχνοντας τον στο έδαφος. Έπεσε, μάλιστα, πάνω του προσπαθώντας να τον μαχαιρώσει!

Ο ιδιοκτήτης της «Δημοκρατικής» αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ η σύζυγός του έβαζε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Έτσι, ο δράστης τον άφησε και το έβαλε στα πόδια σπεύδοντας να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο thebest.gr, τα θύματα δήλωσαν οτι πρόκειται για γνωστή φυσιογνωμία που είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στην εφημερίδα για να ζητιανέψει και τώρα η Αστυνομία τον αναζητά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook