Ανατροπή σκηνικού υπήρξε στην Β’ ΕΠΣΧ, αφού μετά τον Παγχανιακό και οι άλλοι δύο μέχρι πρότινος πρωτοπόροι… στραβοπάτησαν. Στο Κολυμπάρι η Α.Ε. Κυδωνίας πήρε το ντέρμπι με 3-1, υποχρεώνοντας τη Σπάθα στην πρώτη της ήττα, ενώ παράλληλα «έπιασε» στην κορυφή τον Παγχανιακό.

Στους Αγ. Αποστόλους (φωτογραφία από το παιχνίδι), και σε ένα ματς που είχε δεκάλεπτη διακοπή στην αποβολή του Ν. Νικολιουδάκη, ο Ιδομενέας επέστρεψε στις νίκες με γκολ του Γ. Νταμοτσίδη στο τέλος, αναγκάζοντας τον Χάλη στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 2-1.

Στα «τρίποντα» επέστρεψε η Άμιλλα μετά από τρεις ήττες, αφού με 2 γκολ του Τζωρτζάκη (50’ και 57’), κέρδισε στο Νιο Χωριό τον Διαγόρα με 2-1.

Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Νέος Αστέρας, ανεβαίνοντας κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, με 2-0 επί του Απόλλωνα στη Σούδα.

Στα Νεροκούρου ο Φωστήρας ήταν… καταιγιστικός και επιβλήθηκε με 8-1 του Αλμυρού με 2 γκολ από τους Ντούφα και Σταμούλη και ένα από τους Τζιανή, Ευαγγέλου, Μαλλιαρό, και Μαν. Αμαξόπουλο, ενώ οι «πορτοκαλί» είχαν μειώσει σε 6-1 με πέναλτι του Ν. Μαυρούλη.

«Σεφτέ» σε νίκες και βαθμούς έκανε η Ε.Θ.Κ. νικώντας με 3-1 τον Διγενή στο ντέρμπι της ουράς.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το απόγευμα στον Πλάτανο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τους Νέους Χανίων και να θέλει τη νίκη για να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΧ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook