Οι τέσσερεις τραυματισμοί που προκλήθηκαν από την φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αλλά και τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα κάνουν αρκετά δύσκολο το έργο της προετοιμασίας για τον Νίκο Αναστόπουλο εν όψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή την στιγμή ο ΟΦΗ έχει οκτώ τραυματίες ποδοσφαιριστές και μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας που έρχεται αρχής γενομένης από την Δευτέρα ο προπονητής της κρητικής ομάδας θα γνωρίζει ποιους από αυτούς ποδοσφαιριστές θα μπορεί να έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Άρη.

Τραυματίες από το ματς με τον Εργοτέλη αποχώρησαν οι Παπουλής (πρήξιμο στον τετρακέφαλο), Γαλανόπουλος (διάστρεμμα), Ζορμπάς (διάστρεμμά στον αριστερό αστράγαλο), Σουμπίνιο (ενοχλήσεις στη γάμπα), ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Μάντζιος (θλάση στον τετρακέφαλο), Σόουζα (πρόβλημα στο γόνατο) , Κάρολ (ενοχλήσεις στον αυχένα), και Γεωργίου (ταλαιπωρείται από ψύξη).

Στα θετικά το γεγονός ότι στο φιλικό με τον Εργοτέλη έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μονιάκης και έδειξε ότι πλέον βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο, ενώ ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη αναμένεται να είναι και ο Βάντο που παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Εργοτέλη είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου 2 μήνες.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος τους είχε χορηγήσει ρεπό, και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Άρη την Δευτέρα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook