Άτυχος στάθηκε ο Πλατανιάς στο παιχνίδι του με την Καλλιθέα στο «Γρ. Λαμπράκης», αφού στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δέχθηκε την ισοφάριση από τον Αρβανίτη και δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό».

Το τελικό 1-1 αφήνει πίκρα στους «ερυθρόλευκους», που προηγήθηκαν στο 60’ με τον Ναζλίδη και κρατούσαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα, αλλά τελικά σε μία άτυχη στιγμή στις καθυστερήσεις ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ, Αρβανίτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για την ισοφάριση.

Το φιλμ του αγώνα
15’ Σουτ του Ντακόλ αποκρούει ο Λαζαρίδης.

18’ Ο Μιρτσέτα με μακρινό φάουλ στέλνει την μπάλα άουτ.

23’ Ο Λαζαρίδης απομακρύνει τη σέντρα-σουτ του Αρκούδα.

35’ Σουτ του Ναζλίδη, μπλοκάρει εύκολα ο Τακίδης.

45’ Ακυρώνεται γκολ του Ναζλίδη για επιθετικό φάουλ.

54’ Από φάουλ του Μιρτσέτα ο Τακίδης θα απομακρύνει με γροθιές, ο Ραπτάκης θα «κλέιψει» από τον Πλατέλλα και θα δώσει στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος στρώνει στον Μιρτσέτα, που σουτάρει στην αγκαλιά του Τακίδη.


60’ ΓΚΟΛ: Από «ασσίστ» του Μαραγκουδάκη ο Ναζλίδης με γυριστό σουτ σκοράρει για τον Πλατανιά, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα (0-1).

64’ Μακρινό φάουλ του Ντακόλ άουτ.

82’ Ο Λαζαρίδης σώζει την εστία του Πλατανιά σε φάουλ του Πλατέλλα.

86’ Ο Τζανής στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

94’ ΓΚΟΛ: Μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή ο Αρβανίτης ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Αρκούδας , Αρβανίτης, Πρίπου (66’ Ρουσάκης), Κουτρουμπής, Καλτσάς (75’ Φουντουκίδης), Πλατέλλας, Σταύρου, Ματσούκας (74’ Βιδάλης), Κατσίκης, Ντακόλ.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Κουρτεσιώτης, Πότσι, Γκονζάλες (91’ Μανουσάκης), Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90’ Δρακάκης), Δράμι (73’ Παπαζούδης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook