Λίγα γκολ αλλά συναρπαστικά ματς σε εξέλιξη περιλάμβανε η 2η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο ΠΟΑ αναδείχθηκε εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Επισκοπής που δεν κατάφερε να συνεχίσει το καλό της ξεκίνημα μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Ζαρού.

Στα δύο Ηρακλειώτικα ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚρουσώνα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρόδοτο κατάφερε να «ρεφάρει» παίρνοντας μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο της Αγίας Μονής απέναντι στον Πατούχα με 1-2 με την ομάδα της Βιάννου να παραμένει χωρίς βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στο άλλο ματς που έγινε στις Ασίτες η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ζαρό.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας ξεχωρίζουν οι νίκες του Γιούχτα στη Σοχώρα επί του Ρεθυμνιακού με 0-2 , και του Ηροδότου επί του ΑΟΑΝ με 1-0 , ενώ σημαντικές νίκες σημείωσαν η Ασή Γωνιά στην έδρα της επί του Μινώταυρου με 2-0, και η Αναγέννηση Ιεράπετρας που κέρδισε με 1-0 την Χερσόνησο που προβλημάτισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τις Ασίτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής :

Ρεθυμνιακός – Γιούχτας 0-2 (65’ Καλομοίρης , 77΄ αυτ. Σαριδάκης)
Πατούχας – ΠΑΟΚρουσώνα 1-2 (16΄ Καστελλιανάκης – 45΄Μαμουλάκης, 73΄Οικονόμου)
Ασή Γωνιά – Μινώταυρος 2-0 (48΄Μπαξεβάνης, 92΄ Κριαρής)
Ηρόδοτος – ΑΟΑΝ 1-0 (70΄ Κοκκινάκης)
Αναγέννηση Ιεράπετρας – Χερσόνησος 1-0 (87΄ Λιοντάκης)
ΠΟΑ- Επισκοπή 1-0 (1΄ Π. Γιακουμάκης)
Ασίτες – Ζαρός 2-2 (5΄ Οικονομάκης, 79΄ Τσερεβελάκης – 35΄Πλύγκος, 62΄Τσαϊνης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook