Στο περιοδικό «TV Έθνος», ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας εξήγησε τους λόγους που «επιτέθηκε» πρόσφατα στον Χρήστο Φερεντίνο, και μίλησε -άλλη μια φορά- για το χωρισμό του με την Κατερίνα Παπουτσάκη παίρνοντας εξολοκλήρου την ευθύνη.

 Ο 28χρονος ηθοποιός πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», όπου εξέφρασε έντονα την ενόχλησή του στον Χρήστο Φερεντίνο για τον τρόπο που χειρίστηκε το χωρισμό του με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ταύρος σε υαλοπωλέιο σου φάνηκα; Δεν με έχεις δει ούτε εσύ, ούτε άλλοι… ταύρο!» είπε αρχικά στον δημοσιογράφο και συνέχισε λέγοντας: «Και δεν επιτέθηκα στον Χρήστο, απλώς του είπα αυτό που πίστευα: Ότι ήταν άκομψο που την πίεσε ενώ ήξερε πολύ καλά ότι είχαμε χωρίσει. Την είδα να κλαίει και εκνευρίστηκα πολύ- πέρα του ότι λυπήθηκα».

 Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είχα “φορτώσει” γιατί την κόλλησε στον τοίχο. Αυτό ακριβώς έκανε! Ρώτησα να μάθω αν είχαν συνεννοηθεί πριν για κάτι ξέροντας ότι είναι καλοί φίλοι και έμαθα ότι δεν είχαν πει απολύτως τίποτα. Πώς μπορείς να φέρνεις σε δύσκολη θέση έναν φίλο σου- που συνεργάζεσαι μαζί του μάλιστα και στο μπαρ “Trova”; Το θεώρησα λάθος και του το είπα στον αέρα, όπως εκείνος όταν έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα. Ένιωσα την ανάγκη να κάνω και το έκανα».

\"http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=280352&w=400&h=300&q=80\" Ενοχλήθηκε με τους ρεπόρτερ που στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης τον ρωτούσαν λεπτομέρειες για τον χωρισμό του; «Ενοχλήθηκα γιατί η “ανάκρισή” τους αφορούσε την προσωπική μου ζωή κι άφησαν τελείως εκτός όσα αφορούσαν την ίδια την παράσταση» δήλωσε. Τον πρώτο καιρό της σχέσης τους όλα τα δημοσιεύματα ασχολούνταν μαζί τους: «Δεν σου κρύβω ότι και τρόμαξα και πανικοβλήθηκα. Μου ήταν άγνωστο όλο αυτό- δεν ήταν κομμάτι της ζωής μου και δεν έγινε και ποτέ. Δεν μπήκα στο τρυπάκι αυτό» τόνισε. Δεν δίστασε, επίσης, να παραδεχτεί πως εκείνος φταίει που οδηγήθηκαν στον χωρισμό: «Εγώ έχω την ευθύνη, αυτή είναι η αλήθεια. Μόνο αυτή!».

 Όσον αφορά στα όσα ακούγονται για τη σχέση της πρώην συντρόφου του με τον Πέτρο Λαγούτη ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι σε θέση να πω απολύτως τίποτα εγώ γι’ αυτό το ζήτημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook