Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Εργοτέλης την Κυριακή το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου από τον Ρούβα στο δεύτερο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Ν. Καραγεωργίου μέσα στο Σαββατοκύριακο μετά από αυτό με τον ΟΦΗ όπου έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στο φιλικό με τον Ρούβα χρησιμοποίησε κυρίως τους λεγόμενους μη βασικούς που έπαιξαν από το 60΄ και μετά στη φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλά και αρκετούς νεαρούς παίκτες από την ομάδα Κ20 που είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις ικανότητές τους και την εξέλιξη τους.

Το θετικό στοιχείο που βγήκε από την σημερινή αναμέτρηση με τον Ρούβα ήταν το γεγονός ότι μετά από 25 ημέρες απουσίας ο Μάριο Μπούντιμιρ κατάφερε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, δείχνοντας όμως ότι είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό που είχε το προηγούμενο διάστημα. Παρόλα αυτά ο Κροάτης είναι ετοιμοπόλεμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Περογαμβράκης ήταν αυτός που σημείωσε νωρίς στο 6΄ της αναμέτρησης το γκολ που έκρινε τον αγώνα όταν ο νεαρός επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνάκης από τον Γιοβάνοβιτς.

Στο 10΄ ο Χαντί που ξεχώρισε σε ακόμη ένα παιχνίδι είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τον Εργοτέλη.

Όσο για τον Ρούβα το φιλικό κόντρα στην ομάδα του Ν. Καραγεωργίου αποτέλεσε μια πρόβα τζενεράλε για τους παίκτες του Μύρωνα Σηφάκη που έδειξαν καλό βαθμό ετοιμότητας μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League 2.

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Νταντόμο (46’ Πρωτογεράκης), Κανδηλάκης, Γιοβάνοβιτς (46’ Καρβουνιάρης), Τζανακάκης (64’ Γιαλιτάκης), Κυριακίδης (46’ Κοζορώνης), Μπουχαλάκης (64’ Άλλα), Μπρούνο (53’ Μπουρσέλης), Χαντί (46’ Ρέντζας), Χρυσοφάκης (53’ Δωματάς), Μπούντιμιρ (46’ Ευαγγέλου).

Ρούβας: Καλομοίρης, Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Τζιράκης, Λαγουδάκης, Σταθόγλου (69’ Γιαννακάκης), Πλουσής (86’ Ιερωνυμάκης), Ταχματζίδης (74’ Κωνσταντάρας), Μπελίτσας, Αντωνάκης (88’ Ξημεράκης), Περογαμβράκης (64’ Φουκαράκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook