Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ασίτες και Ζαρός στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στις Ασίτες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ στο 13΄ όταν μετά από κόρνερ του Τσερεβελάκη ο Οικονομάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 35΄ όμως ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με τον Πλύγκο να πλασάρει τον Ζαχαριουδάκη και να κάνει το 1-1.

Ο Ζαρός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να αξιοποιήσει την εδαφική υπεροχή του στο 72΄ όταν ο Π. Τσαϊνης με σούτ έκανε το 1-2 και έφτασε πολύ κοντά στο να χαρίσει μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του μέσα στις Ασίτες.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 78΄ ο Τσερεβελάκης με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Σταυρακάκη έγραψε το τελικό 2-2.

Ασίτες (Μιχ. Καλυκάκης): Ζαχαριουδάκης, Οικονομάκης, Αντωνακάκης, Ρουμπάκης Γ., Μπαμπουλάκης, Τσερεβελάκης, Ανδρεαδάκης, Μπερερής, Δομάζος (63′ Καρδαμίτσης), Ποτηράκης (80′ Λεμονάκης), Σταυρακάκης.

Ζαρός (Αντ. Καλογεράκης): Φούλγκερ, Προβιδάκης, Γαβριλάκης, Καλεμάκης, Αναγνωστάκης, Δαριβιανάκης (62′ Λουλιάδης), Χαλκιαδάκης (55΄Τσαίνης), Πλίγκος, Μανιαδάκης, Ανδριαδάκης (89′ Αλεξάκης), Κλαπάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook