Το γκολ του Δημήτρη Αρβανίτη στο 90’… φεύγα του παιχνιδιού της Καλλιθέας με τον Πλατανιά, πέρα του ότι «έγραψε» το τελικό 1-1, ήταν το πρώτο που δέχεται η χανιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην ουσία τρία 90λεπτα είχε «κρατήσει» το… μηδέν ο Λαζαρίδης μαζί με την άμυνα των «ερυθρολεύκων» αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» ήρθε η παραβίαση της εστίας για παρθενική φορά στην κατηγορία.

Ο Αρβανίτης λοιπόν έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει εις βάρος του Πλατανιά στην κατηγορία αυτή.

Πέρα από το στατιστικό στοιχείο στο «Ελ Πάσο» όσοι βρέθηκαν, περίπου 700 άτομα, έγιναν μάρτυρες ενός ασυνήθιστου περιστατικού.

Ο ισχυρός άνεμος «σήκωσε» τον μεσαίο πάγκο αλλά και αυτόν της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά ευτυχώς χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις απουσίες των Ντιαλό, Μιχαλόπουλου και του διεθνή με την Ελπίδων, Μαρουκάκη, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Τίμος Καβακάς άφησε εκτός 18άδας τον Πουλάκη.

Μικροένταση σημειώθηκε με τη λήξη της αναμέτρησης με πρωταγωνιστές τους Ναζλίδη, Κουτρουμπή, Λαζαρίδη και Μαραγκουδάκη αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook