Οι οθόνες αφής έφεραν πραγματική τεχνολογική επανάσταση σε πολλούς τομείς, ιδιαίτερα στον χώρο των κινητών τηλεφώνων. Ακόμη και στην τεχνολογία ευλύγιστων κινητών, οι οθόνες αφής έχουν ήδη αρχίσει να φαντάζουν πλέον ένα κλασικό κομμάτι.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό το οποίο δεν υπήρχε μέχρι τώρα στα κινητά τηλέφωνα ήταν η ανταπόκριση στις χειρονομίες και δεν όχι μόνο στις χειρονομίες αφής… Η κορεάτικη Pantech, παρουσίασε το νέο κινητό της Sky Vega LTE 4G, που ήρθε για να «μη του βάλετε» χέρι.

Για να χρησιμοποιήσει κάποιος το κινητό Android, το μόνο που χρειάζεται είναι να κουνήσει τα χέρια του. Σύμφωνα με το techit.gr, το Sky Vega LTE επιτρέπει να δεχθείτε κλήσεις και να εκτελέσετε και άλλες λειτουργίες απλά με το να κουνάτε τα χέρια σας πάνω από την οθόνη του κινητού. Επιπλέον, σύμφωνα με το AdWeek, το LTE smartphone διαθέτει εντυπωσιακή ανάλυση.

Μη βιαστείτε να κοροϊδέψετε αυτού του είδους την τεχνολογία, γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Φανταστείτε μόνο πόσες φορές έχετε πει σε κάποιον "σηκώνεις το τηλέφωνο;".