Κατά τέσσερις μονάδες ενισχύθηκε το ποσοστό δημοφιλίας του Νικολά Σαρκοζί το Νοέμβριο, αν και εξακολουθεί να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που επιβεβαιώνει την πρόσφατη τάση της ανόδου της δημοφιλίας του Γάλλου προέδρου.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της OpinionWay που δημοσιεύεται αύριο Δευτέρα, το 34% των Γάλλων δηλώνει ικανοποιημένο με τον τρόπο που ασκεί την εξουσία ο Νικολά Σαρκοζί,  την ώρα που ο Σοσιαλιστής υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, Φρανσουά Ολάντ έχει χάσει τρεις μονάδες, αν και παραμένει σε μεγάλο βαθμό μπροστά από τον αρχηγό του κράτους με το 53% των ερωτηθέτων να εκφράζει την προτιμησή του στο προσωπό του.

Ενώ το 64% των Γάλλων παραμένει δυσαρεστημένο από τη δράση του, ο Σαρκοζί φαίνεται πως κερδίζει έδαφος χάρη στην ενεργητικότητα του για την αντιμετώπιση της κρίσης στη ζώνη του ευρώ.

Το 38% των Γάλλων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το έργο του Νικολά Σαρκοζί για την αντιμετώπιση της σημερινής κρίση είναι αποτελεσματικό, έναντι ενός 62% που πιστεύει το αντίθετο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook