Ο σεφ Πάνος Φασουλής μιλάει στο περιοδικό ΟΚ, για τη συμμετοχή του στο FAB5, για τους αρχικούς ενδοιασμούς του και δηλώνει «Σίγουρα θα πουν ότι είμαι gay».

Έχεις τρακ που συμμετέχεις σε ένα κόνσεπτ το οποίο παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα;
Έχω ένα άγχος που είναι δημιουργικό, το έχουν όλοι. Σε γενικές γραμμές δεν έχω άγχος ούτε φοβάμαι. Αρχικά, είχα βέβαια έναν φόβο μήπως δεν «δέσω» με τους υπόλοιπους, γιατί είναι όλοι έντονες προσωπικότητες. Είδα όμως ότι είναι πολύ ανοιχτοί και με έβαλαν αμέσως στην ομάδα.

Είχες κάποιους δισταγμούς για την εκτέλεση της ιδέας;
Ναι, στην αρχή, για το τι θα μου πουν αργότερα, τι θα μου βγάλουν.

Σαν τι;
Σίγουρα θα πουν ότι είμαι gay. Εγώ όμως ξέρω μέσα μου την αλήθεια. Ως ηθοποιός, στόχος μου είναι η αλήθεια σε κάθε δουλειά μου. Όταν ξέρεις την αλήθεια σου, τότε έχεις μια δύναμη που δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα. Είμαι προετοιμασμένος ήδη για τα σχόλια, αλλά δεν με φοβίζουν.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι;
Δεν βλέπω να μαγειρεύει η γυναίκα, άρα ο άντρας έχει τον έρωτα, η γυναίκα έχει το στομάχι. Περιμένει από τον άντρα να της μαγειρέψει.

Στη σχέση σου τι ισχύει;
Αρχικά η κοπέλα μου δεν ήξερε να μαγειρεύει, παράγγελνε απέξω. Βέβαια, πρόσεχε το σώμα της, έπαιρνε σαλάτες και ψητά. Όταν αρχίσαμε να μένουμε μαζί, της πέρασε η ιδέα να μαγειρεύει, να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ. Τώρα είναι μια χαρά.

Πιστεύεις ότι η σχέση σου θα επηρεαστεί από τα σχόλια που θα σου κάνουν για την εκπομπή;

Όχι! Κανείς από τους δυο μας δεν είναι κομπλεξικός.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook