Μυστικά της Εδέμ

Η Εύα λαμβάνει ένα ακόμα δώρο από τον Θάνο, αυτή τη φορά με ένα σημείωμα που αφορά τον μικρό \’Αγγελο. Θορυβημένη, αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο γι\’ αυτά που συμβαίνουν. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, την καθησυχάζει και της λέει πως δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί τίποτα ούτε σ\’ εκείνη, ούτε στο παιδί τους. Ο Παναγιώτης παίρνει γραπτή κατάθεση από την Εριέττα, όπου δηλώνει ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε ήταν η Μελίτα. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Ρούσσο και τον ενημερώνει ότι η Μελίτα θα χρειαστεί να πάει στην Ασφάλεια για ανάκριση και θα ήταν καλό να την προετοιμάσει. Ο Λουκάς είναι ανήσυχος με τη συμπεριφορά και το κρυφτό του Αραβαντινού και μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τον Νικόλα. Η Μελίτα οδηγείται στην Ασφάλεια, προκειμένου να ανακριθεί. Στο πλευρό της στέκεται ο Πέτρος, ο οποίος την συνοδεύει. Ο Στέφανος πηγαίνει και βρίσκει τον Θάνο. Με την απειλή όπλου, τον προειδοποιεί πως αν ξαναπλησιάσει την Εύα ή το παιδί του, δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας.

Η Στέλλα παραμένει στο πλευρό της Νταίζης και προσπαθεί να την προετοιμάσει ψυχολογικά για την κηδεία του Χρήστου. H Αμαλία κατηγορεί τη Νόρα και τον Λουκά ότι δεν υπερασπίστηκαν τη Μελίτα και την άφησαν να πέσει θύμα πλεκτάνης, σχετικά με τον πυροβολισμό της Εριέττας. Ο Λουκάς και η Νόρα τής ξεκαθαρίζουν πως οι ίδιοι θεωρούν ότι η Μελίτα είναι ένοχη. Η Εριέττα επιστρέφει στο σπίτι και ο Στέφανος την βοηθάει να ξαναβρεί τους καθημερινούς της ρυθμούς. Στην κηδεία του Χρήστου, η παρέα στέκεται στο πλευρό της Νταίζης. Αυτή που της συμπαραστέκεται ιδιαίτερα είναι η Στέλλα, διότι φοβάται μην προσπαθήσει να κάνει, πάλι, κακό στον εαυτό της. Ο Λουκάς νιώθει ανάμικτα συναισθήματα, όταν προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση και το κρυφτό που παίζει ο Αραβαντινός. Εξομολογείται στην Εριέττα ότι πιστεύει πως σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Η Νταίζη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, η οποία θα αλλάξει την πορεία της ζωής της.

Η επανεμφάνιση του Χρήστου γεμίζει με ανακούφιση τη Νταίζη, η οποία τον θεωρούσε νεκρό. Του ζητάει συγνώμη για όλα όσα τον κατηγόρησε και του υπόσχεται ότι θα φύγουν μαζί από τη χώρα. Το γεγονός ότι η Δάφνη περιμένει παιδί, αγχώνει τον Λουκά που θεωρεί ότι θα μείνει πίσω στην κούρσα της τεκνοποίησης και πιέζει τη Νόρα να βάλουν μπροστά για ένα ακόμα. Ο Στέφανος πείθεται από τις προειδοποιήσεις του Αραβαντινού και αποτραβιέται από την τελευταία παράνομη δουλειά που κανόνιζε, γεγονός που χαροποιεί την Εριέττα. Ο Θάνος συνεχίζει να πολιορκεί την Εύα, οδηγώντας την να σκεφτεί πιο δραστικές λύσεις για να απαλλαγεί από αυτόν. Ο Λευτέρης δεν συμφωνεί με την ιδέα της και ενημερώνει τον Λουκά. Η Νταίζη συναντιέται με τη Στέλλα και αποφασίζει να της πει την αλήθεια για τον Χρήστο, θεωρώντας ότι είναι άδικο να κοροϊδεύει εκείνη που την έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Οι εκβιασμοί προς τη Μελίτα συνεχίζονται, αυτήν τη φορά ζητώντας της ένα χρηματικό ποσό που να εξασφαλίσει τη σιωπή τους.

Η Εύα ζητάει από τον Λουκά να μεσολαβήσει και να ζητήσει από τον Παναγιώτη να τους βοηθήσει με το σχέδιό τους να ξεφορτωθούν τον Θάνο μια και καλή. Η Αμαλία, μετά την επίσκεψη του Ηλία να δει την εγγονή του, προειδοποιεί τη Δάφνη να είναι διπλά προσεκτική μαζί του, γιατί δεν της φάνηκε πολύ καλά. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Αντιγόνη ότι ο άγνωστος άντρας που τους πολιορκεί εδώ και καιρό είναι ο Αραβαντινός. Η Αντιγόνη ανησυχεί για τον Στέφανο αλλά αυτός την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι ο Αραβαντινός δεν επέστρεψε για να βλάψει εκείνον. Η Εύα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και αρχίζει να περνάει παραπλανητικά μηνύματα στον Θάνο. Η πληροφορία ότι ο Αραβαντινός ζει, βάζει τη Νταίζη σε σκέψεις ότι αυτός μπορεί να έχει τελικά τα διαμάντια. Ο Νικόλας λαμβάνει κλήση κατηγορουμένου για την λάθος φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγήσει σε ένα παιδί και ο Λουκάς αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Ο Πέτρος και η Αμαλία αντιλαμβάνονται ότι γίνονται περίεργες αναλήψεις από τον κοινό τραπεζικό τους λογαριασμό.

Η Αμαλία και ο Πέτρος αναρωτιούνται που μπορεί να ξόδεψε χρήματα η Μελίτα, αλλά αποφασίζουν να μην την πιέσουν για απαντήσεις. Η Νταίζη συμβουλεύει την Αντιγόνη να φτιάξει τη διαθήκη της, γιατί ο Αραβαντινός φαίνεται ότι ήρθε για να πάρει το αίμα του πίσω. Η Δάφνη ανησυχεί για το επαγγελματικό μέλλον του Νικόλα, με την επικείμενη δίκη, αλλά η Νόρα την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι ο Λουκάς θα φροντίσει να πέσει στα μαλακά. Ο Αστυνόμος πείθεται να βοηθήσει την Εύα με το σχέδιό της να παγιδεύσει τον Θάνο. Η Αμαλία, ανήσυχη ότι η Μελίτα κάτι ετοιμάζει, ζητάει από τον Πέτρο να την παρακολουθήσει. Η Εύα δήθεν πείθεται να περάσει ένα βράδυ στο εξοχικό του Θάνου και του στήνει παγίδα, λέγοντας ότι την απήγαγε. Ο Θάνος συλλαμβάνεται. Ο Πέτρος αναγκάζεται να σηκώσει όπλο προκειμένου να προστατέψει τη Μελίτα.

Ζωή της Άλλης

Η Ελπίδα μιλάει με τις κυρίες στο ίδρυμα, προσπαθώντας να εντοπίσει την άλλη κοπέλα. Η Ντορίτα ανακαλύπτει ότι οι ζαλάδες της δεν οφείλονται σε κάποια απλή ίωση στομάχου. Η Κάτια αποκαλύπτει στον Πέτρο όσα γνωρίζει. Στο μεταξύ, το κόλπο της Ξένιας αρχίζει να αποδίδει καρπούς… Η Ντορίτα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την όλη κατάσταση και η Ελπίδα και η Μαίρη κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να τη βοηθήσουν.

Η Ξένια δεν βρίσκει φιλική υποδοχή στην καινούρια της θέση. Επιπλέον, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια. Η Θάλεια ανακαλύπτει κάτι για το Γιάννη που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος πλησιάζει τον Χάρη με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Αλέξης συζητάει με την Ελπίδα για το ταξίδι στο Ναύπλιο. Ο Φάνης ζητάει από την Τόνια να πάει για μερικές μέρες μαζί του στο αγρόκτημα. Η \’Ελενα νιώθει ανασφάλεια με τη νέα κατάσταση και επικοινωνεί με τον Τζώρτζη.

Η Ξένια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια, αλλά δεν καταφέρνει να της δώσει κάποια πειστική εξήγηση. Η Τόνια είναι πολύ σκεπτική απέναντι στην πρόταση του Φάνη, να τον συνοδεύσει στο αγρόκτημα. Στο μεταξύ, ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της \’Ελενας. Η Κάτια, αποφασίζει να κάνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση με την Ελπίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook