Στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην ελληνική κυβέρνηση αναφέρεται η Γερμανική εφημερίδα Βild, κάνοντας λόγο για «κόμμα που μισεί τους Εβραίους».

«Στην κυβέρνηση», γράφει η εφημερίδα, «συμμετέχει το συντηρητικό κόμμα ΛΑΟΣ., του οποίου ο ηγέτης Γ. Καρατζαφέρης είναι γνωστό ότι μισεί τους Εβραίους. Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα δεξιό εθνικιστικό κόμμα συμμετέχει στην εξουσία».

Στο κείμενο αναφέρεται ότι «έχουν δοθεί Υπουργεία στους ακροδεξιούς Μάκης Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη και σε δύο ακόμα υπουργούς». «Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι γνωστό ότι είναι ξενοφοβικό. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωνε ότι πρόκειται για τους μόνους αληθινούς Έλληνες που τόνιζαν μάλιστα “δεν είμαστε Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, ούτε κομουνιστές”», γράφει η Bild.

Κλείνοντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο newsbeast.gr, η Βild ζήτησε μάλιστα τη γνώμη του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας, το οποίο κατακρίνει την νέα κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «λυπηρό» αυτό που συμβαίνει και προσθέτοντας ότι γι\’ αυτό «η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook