Την Πανελλήνια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον καρκίνο, στηρίζει ο Δήμος Φαιστού με δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί σήμερα.

Ήδη από τις 9.00 το πρωί βρίσκονταν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών του Δήμου Φαιστού, βαν το οποίο διένειμε ενημερωτικό υλικό σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας, αλλά και σχετικά με την αναγκαιότητα διεξαγωγής Τεστ Παπανικολάου για τις γυναίκες.

Από τις 12.00 το μεσημέρι, το βαν της εκστρατείας βρίσκεται στην είσοδο της πλατείας Μοιρών, στο Δημαρχείο του Δήμου Φαιστού. Η πρόεδρος της Κοινοφελούς του Δήμου με εθελόντριες μοιράζουν από τις 12.00 σχετικά φυλλάδια, αλλά και ενημερώνουν αναφορικά με τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Φαιστού και το Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Ενημέρωση υπάρχει παράλληλα σε σχέση με την απογευματινή εκδήλωση του Δήμου, που πραγματοποιείται στις 6.00 στην αίθουσα του Πολύκεντρου Μοιρών. Στην εκδήλωση θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με την πρόληψη του καρκίνου και παράλληλη εξειδίκευση, αναφορικά με την πρόληψη του καρκίνου της μήτρας. Κεντρικός ομιλιτής στην απογευματινή εκδήλωση είναι ο Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας Δρ. Κωνσταντίνος Ρελάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook