Το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης που θα γίνει στην Αυστρία ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και την Ρουμανία ίσως αποτελέσει και το «κλειδί» για να δοθεί οριστική λύση στο θέμα του Μάριους Σουλεάπ και της απειλής που υπάρχει για αφαίρεση έξι βαθμών στον ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Super League.

H παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου στο ματς σε συνδυασμό με αυτή του ομόλογου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρουμανίας Μιρτσέα Σάντου ίσως φέρει καλά νέα για την κρητική ομάδα.

Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει υποσχεθεί στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι θα έχει μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κ. Σάντου προκειμένου να του ζητήσει να βρεθεί ο Σουλεάπ που παραμένει άφαντος αυτές τις ημέρες προκειμένου να στείλει στη FIFA το σχετικό έγγραφο που έχει να κάνει με την εξόφληση των χρημάτων που του χρωστούσε η κρητική ομάδα.

Στις τάξεις των παραγόντων του ΟΦΗ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η παρέμβαση του κ. Πιλάβιου, σε θεσμικό πλέον επίπεδο, θα είναι καταλυτική προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρότατο αυτό πρόβλημα που έχει προκύψει στην ομάδα.

Παράλληλα φυσικά οι διοικούντες και οι νομικοί του Ομίλου θα συνεχίσουν τις ενέργειές τους τόσο στο CAS, όσο και στη FIFA, αναμένοντας πάντα τα αποτελέσματα της παρέμβασης του κ. Πιλάβιου. Ελπίδα όλων είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα πριν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, οπότε και θα συνεδριάσει η Super League, με ένα από τα θέματα να είναι η εφαρμογή της ποινής στον ΟΦΗ που έχει επιβάλει η FIFA.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook