Την παραίτηση του, κατέθεσε πριν απο λιγή ώρα στον Δήμαρχο Ιεράπετρας, ο αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού κ. θεοδόσης Καλαντζάκης.

Ο κ. Καλαντζάκης παρέδωσε στον Δήμαρχο Ιεράπετρας, δύο επιστολες παραίτησης δηλώνοντας οτι, παραιτείται απο αντιδήμαρχος Μ.Γιαλού αλλά και απο την παράταξη της πλειοψηφίας.

Στις επιστολές του, ο τέως αντιδήμαρχος καταγγέλλει ευθέως τον Δήμαρχο Ιεράπετρας για συμφωνημένη και προσχεδιασμένη διχοτόμηση των «τεσσάρων χωριών» που θυσίασε συμφέροντα των πολιτών και του Δήμου Ιεράπετρας, στο βωμό κομματικών και προσωπικών σκοπιμοτήτων, καταθέτει την ανεξαρτητοποιηση του απο την παράταξη του κ. Αναστασάκη δηλώνοντας: \”θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, μέσα και έξω από τους θεσμούς, μαζί με τους συναδέλφους, τους συμβούλους, τους συνεργάτες και τους συμπολίτες μου\”

Ο κος Καλαντζάκης, κατέθεσε την παραίτηση του διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών να εντάξει τα τέσσερα χωριά (Λιθίνες, Περβολάκια, Πεύκους, Χρυσοπηγή) που υπάγονταν στον πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού, στον Δήμο Σητείας.

(radiolasithi.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook