Με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Η σημερινή προπόνηση είχε αρκετούς απόντες αλλά είχε και τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Ο λόγος για τον Κάρολ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα, τον Γεωργίου που ξεπέρασε την ψύξη που είχε και τον Σουμπίνιο που οι ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη φάνηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Στο μέτωπο των τραυματιών τώρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν την Δευτέρα οι Παπουλής, Ζορμπάς, Γαλανόπουλος , Μάντζιος , Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Πίτσος και Σόουζα.

Οι τέσσερις πρώτοι είναι και αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν κόντρα στον Άρη. Ο Παπουλής που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Εργοτέλη υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση την Δευτέρα το πρωί όπου έδειξε ότι έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία αφού από την Πέμπτη ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Όσο για τον Ζορμπά έχει ένα διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο από το φιλικό με τον Εργοτέλη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γαλανόπουλο. Όσο για τον Μάντζιο έχει ακόμη ενοχλήσεις από την θλάση που υπέστη στον τετρακέφαλο πριν το ματς με τον Πανιώνιο όπου έπαιξε με δεμένο πόδι και πάει συντηρητικά μέχρι να μπορέσει να επανέλθει πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα.

Όσο για τους Μπούρμπο, Χαριτωνίδη, Πίτσο και Σόουζα δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη με διπλή προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη το πρωί (10π.μ) και το απόγευμα (4μ.μ) σε δύο γκρούπ.

Την Τρίτη το πρωί η σύσκεψη

Στο μεταξύ, την Τρίτη (15/11) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με τους «κίτρινους».

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο «Γεντί Κουλέ» και σ’ αυτή θα γίνει γνωστό αν ζητήσει εισιτήρια ο Άρης και αν θα επιτρέψει η αστυνομία να βρεθούν φίλοι του στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook