Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης επαναφέρει τις Δεξιοτεχνίες στο Ηράκλειο… την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο η δεύτερη Δεξιοτεχνία του 2011!!!

Μετά το άκρως επιτυχημένο 33ο Ράλι Κρήτης, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – ΑΟΚ διοργανώνει Δεξιοτεχνία που θα πραγματοποιηθεί στο δυτικό parking του Παγκρητίου Σταδίου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:00μμ το μεσημέρι.

Οδηγείς;
Έχεις χέρια;
Είσαι ικανός;
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!!!

Μια καλή ευκαιρία για να αποδείξεις τις ικανότητες σου όχι μόνο ως γρήγορος οδηγός, αλλά κυρίως ως ακριβής στο απόλυτο στρίψιμο, αποτελεί η 2η Δεξιοτεχνία από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο parking του Παγκρητίου Σταδίου στο Ηράκλειο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 12:00μμ.

Μετά από αρκετά χρόνια ο θεσμός της Δεξιοτεχνίας επιστρέφει στο Ηράκλειο με τον ΑΟΚ να προσφέρει για δεύτερη φορά φέτος την δυνατότητα σε όσους πραγματικά θέλουν να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα “σχολεία” των αγώνων Ράλι.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι από τις Δεξιοτεχνίες “γεννήθηκαν” όλοι οι οδηγοί αγώνων Rally που βλέπουμε και θαυμάζουμε στα βουνά της Κρήτης να στρίβουν με τέρμα το γκάζι στο κυνήγι του απόλυτου χρόνου.

Η Δεξιοτεχνία ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο βήμα πριν κάποιος μπει στα βαθιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επιπλέον, η Δεξιοτεχνία είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες του αλλά και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του σε οδήγηση με στόχο όχι μόνο τον απόλυτο χρόνο αλλά και την απόλυτη ακρίβεια, καθώς τα slaloms γύρω από τους τοποθετημένους κώνους θα πρέπει να γίνουν με χειρουργική ακρίβεια και φυσικά με σωστή φορά.

Πρόκειται για την απόλυτη οδηγική εμπειρία λοιπόν, εμπειρία μάλιστα που μπορεί να ζήσει οποιοσδήποτε αρκεί να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και φυσικά αυτοκίνητο… όχι απαραίτητα αγωνιστικό ή βελτιωμένο, αλλά ακόμα και ένα απλό μοντέλο παραγωγής με την κίνηση στους εμπρός τροχούς ή στους πίσω ή και στους τέσσερις, θα μπορούσε να προσφέρει εξίσου δυνατές συγκινήσεις σε τέτοιου είδους οδήγηση.

Μάλιστα θα υπάρχουν 4+1 διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα με το μεταξόνιο (απόσταση ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα τροχών) και συγκεκριμένα:

Κατηγορία Α: μεταξόνιο έως 2,40 μέτρα
Κατηγορία Β: μεταξόνιο από 2,40 έως 2,50
Κατηγορία Γ: μεταξόνιο από 2,50 και άνω
Κατηγορία Δ: φορτηγά (τζιπ, pick-up,κλπ)
Κατηγορία Open: Όλα τα αυτοκίνητα και αγωνιστικά ανεξάρτητα από μεταξόνιο, κλπ…

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη, από τα οποία θα μετρήσει το καλύτερο.

Το κόστος συμμετοχής για κατόχους αγωνιστικής άδειας το παράβολο συμμετοχής θα είναι 50 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρχει επιβάρυνση 20 ευρώ για την έκδοση ημερήσιας αγωνιστικής άδειας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον χώρο του event την ίδια ημέρα από τις 8:00πμ εως τις 11:00πμ, μια ώρα δηλάδη πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να δηλώσει συμμετοχή σε δύο κατηγορίες με το παράβολο για την δεύτερη έξτρα κατηγορία να είναι μόνο 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις μπορείτε να καλέστε και στο τηλ. 6937108178.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook